OSIGURANJE VOZILA

Generali u Hrvatskoj

Generali osiguranje d.d. član je Generali Group, osnovane 1831. u Trstu i jedne od vodećih grupacija na globalnom tržištu osiguranja, koja uslužuje preko 65 milijuna klijenata u više od 60 zemalja širom svijeta.

Zanimljiv je podatak kako se prve poslovnice u Hrvatskoj osnivaju već godinu dana nakon utemeljenja matičnog društva 1832. u Rijeci i Karlovcu, potom i u svakom većem gradu povezujući se tako u snažnu osiguravateljnu mrežu: 1836. u Senju, 1841. u Dubrovniku, 1842. u Osijeku,1844. u Bjelovaru, 1848. u Poreču i Rovinju, 1854. u Splitu, 1863. u Zagrebu, 1869. u Velom Lošinju i dr. Generali na ovim prostorima posluje u kontinuitetu sve do sredine prošlog stoljeća, imajući važnu ulogu u poslovima osiguranja i nekretnina.

Povratak u Hrvatsku uslijedio je 2002. godine osnivanjem Generali životnog osiguranja d.d., a godinu dana potom i Generali osiguranja d.d. Spajanjem s Libertas osiguranjem d.d. 2006. društva djeluju pod jedinstvenim nazivom Generali osiguranje d.d.

Generali osiguranje pruža financijske usluge osiguranja primjereno oblikovane za svako razdoblje osiguranikova života. Težimo stvarati dugoročan i personalizirani odnos sa svakim osiguranikom, čiji interesi za ostvarenjem osobne ili financijske sigurnosti svojih najbližih predstavljaju središte naših aktivnosti. Posebnu pozornost posvećujemo malim i srednjim poduzetnicima kojima pružamo cjelovita osigurateljna rješenja uz posebne popuste na osigurateljne pakete za sigurnije poslovanje. Kao jedan je od vodećih osiguratelja u segmentu banko-osiguranja, proizvode Generalija moguće je ugovoriti i u brojnim bankama.

Generali osiguranje zapošljava preko 500 djelatnika i savjetnika u osiguranju rasprostranjenih u pet regionalnih direkcija u Zagrebu, Osijeku, Rijeci, Splitu i Varaždinu, a koje okupljaju preko 50 poslovnica širom Hrvatske.

Odaberite Generali – jakog i pouzdanog partnera bogate tradicije, motiviranog da Vam inovativnim rješenjima pruži samo ono najbolje.